Høybråten kirke, 1. mai

hbrtplk

I snart 30 år har Caledonia jazzband spilt på 1. maigudstjeneste i Høybråten kirke. I år er intet unntak, førstkommende søndag kl 11.00 er vi igjen klare for solidaritetsgudstjeneste med swingende jazzmusikk. Denne fangen blir gudstjenesten direktesendt i NRK P1, så det lønner seg å være tidlig ute. Og alle som av en eller annen grunn ikke kan komme, kan slå på radioen i steden og høre oss der. Liturg og predikant er Elisabet Kjetilstad, Jan Bøhler holder appell og som vanlig vil Rolf Torbo, leder av Høybråten Arbeidersamfunn, ønske velkommen. Dette er en tradisjon vi er veldig glade i, så vi gleder oss veldig til søndag!

Solidaritetsgudstjeneste
Høybråten kirke, søndag 1. mai kl 11.00

Gudstjenesten eret samarbeid mellom Høybråten, Fossum og Stovner menighet og Høybråten Arbeidersamfunn